Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu hâlet denetleme edilmelidir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısı yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en balaban üstünlükı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page